S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

CENA DOPRAVY (s DPH)

Česká republika
        GLS kurýr        89,- Kč
    Česká pošta     109,- Kč
Slovensko
GLS Slovensko kurýr 9,08 €
Zasielkovňa.sk     5,50 €
Autorizovaní pro prodej:

K&N Air filters

AEM Air Intakes

www.koni-tlumice.cz

www.braid.cz

Podporuje mojeID

KONTAKT

2Racing.cz Michal Nouzecký
Chválenice 41, Plzeň-Chválenice
33205
tel: +420 608 08 18 08
fax: michal.nouzecky@seznam.cz
napište nám
Plátce DPH
Facebook

NOVINKY

arr3Adaptivní tlumiče Koni FSD Active TechnologyNová řada performance tlumičů Koni s adaptivní technologií a samočinně nastavitelnou změnou tuhosti... arr3Vintage disky Lancia Mini Porsche Master 1Alu disky pro veterány, youngtimery a současná aut 100% vyráběna v Itálii. Hliníkové disky v... arr3Typy směsí závodních destiček Ferodo RacingZde je popis vhodnosti použití závodní směsi Ferodo Racing Typy směsí závodních destiček Ferodo... arr3Jak proudí vzduch sportovním filtrem KNVideo ukázka průtoku bavlněným filtrem.  ... arr3Jak to že K&N filtry fungují lépe než běžné filtry z papíru?Jak to že K&N filtry fungují lépe než běžné filtry z papíru? Filtrace KN sportovního filtru je...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 3 265 Kč (128 eur)
Skladem u výrobce
naše cena 12 089 Kč (474 eur)
Skladem u výrobce

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 111 Kč (4 eur)
ANO skladem
naše cena 49 Kč (2 eur)
ANO skladem
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Společnost Michal Nouzecký, se sídlem Chválenice 41, IČ 734 47 161, zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů